بازدیدها: 3
ضدیت با مسلمانان آلمان در اشکال مختلفی همچون حملات، سخنان نفرت انگیز، خشونت و دیوار نویسی بروز می کند. اما آمار نشان میدهد که این موارد در این کشور رو به کاهش است.
ضدیت با مسلمانان در آلمان در اشکال مختلفی همچون حملات، سخنان نفرت انگیز، خشونت و دیوار نویسی بروز می کند. اما آمار نشان میدهد که این موارد در این کشور رو به کاهش است.
دو سال است که از کشته شدن ۹ آلمانی مهاجر تبار توسط یک راستگرای افراطی در شهر هاناو در آلمان می گذرد. این یکی از موارد فاحش خشونت علیه مسلمانان در آلمان بود. اما شمار موارد اعمال مجرمانه علیه مسلمانان یا نهادهای مربوط به آنها در آلمان کاهش یافته است.
روزنامه «نویه اوسنابروکر تسایتونگ» با استناد به پاسخی که وزارت کشور به درخواست فراکسیون چپ ها در این باره داده می نویسد، در سال گذشته ۶۶۲ مورد عمل مجرمانه علیه مسلمانان در آلمان ثبت شد که ۲۹ درصد نسبت به سال پیش از آن کاهش نشان میداد.
موارد در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۸۲۴ و در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب ۸۸۴ و ۹۲۹ مورد بود. بیشترین موارد که بالغ بر ۹۵۰ میشود، مربوط به سال ۲۰۱۷ نخستین سال ارزیابی این موارد در آلمان میشود. عاملان عمدتاً از دسته راستی های افراطی آلمان بودند.
ایدئولوژی مرگبار پشت اشکال نژادپرستی
موارد ثبت شده شامل ابراز نفرت علیه مسلمانان یا پناهجویان در اینترنت، ارسال نامه های تهدید آمیز، حمله به آنها در خیابانها تخریب اموال و شعارنویسی می شده است. با وجود این شمار این موارد ممکن است بالاتر از این شود. چراکه آمار تا چند هفته دیگر نهایی میشود. پترا پاو، نماینده چپ ها در پارلمان آلمان می گوید: کاهش این موارد دلیلی برای اعلام رفع خطر علیه مسلمانان آلمان به دست نمی دهد.
وی به دومین سالگرد حمله به مهاجران در هاناو اشاره میکند و میگوید: ما باید آگاه باشیم که ایدئولوژی مرگباری پشت همه اشکال نژادپرستی پنهان شده است.
این نماینده ابراز امیدواری میکند که با اقداماتی که نانسی فزر وزیر کشور آلمان علیه راست گرایی افراطی اعلام میکند پیگرد عاملان و حقوق قربانیان تقویت میشود.
فزر در دومین سالگرد حادثه هاناو اعلام کرد میخواهد تا عید پاک سلسله اقداماتی را در چارچوب یک برنامه عملیاتی علیه راست گرایی افراطی ارائه کند.
انتهای پیام
منبع: شبستان