بازدیدها: 35
یکی از مهمترین ویژگی های انسان در ایام جوانی و نوجوانی وجود هیجانات و میل به تجربه های جدید در زندگی است؛ مساله ای که به نظر می رسد در تربیت دینی کمتر به آن توجه کرده ایم و بارها هیجانات و احساسات جوانان و نوجوانان در این عرصه را مورد بی توجهی قرار داده ایم.
حتی داعیه داران دین و عرصه تبلیغ دین به این مساله چندان بها نداده اند و کمتر به ایده پردازی و ارائه راهکار ها برای کنترل هیجانات دوران نوجوانی و جوانی با کمک دستورالعمل های دینی پرداخته اند.
در فرقه های انحرافی و عرفان های نوظهور به بحث هیجانات دینی و تاثیر پذیری جوانان به جهت وجود این هیجانات و احساسات عمیق توجه ویزه ای شده است تا جایی که در موارد زیادی کنترل احساسات و هیجانات جوانان از واقعیت و حقیقت نیز پیشی می گیرد و برخی از نویسندگان به اصطلاح معنویت گرای غربی حتی حقیقت را فدای جذابیت ها و پاسخ گویی به خواسته های افراد می کنند. برای نمونه پاسخ به ندای درون و رفتن به سمت خواسته های دل از هر مدلش که باشد در بسیاری از عرفان های نوظهور مورد تاکید قرار می گیرد تا جایی که شخصی مانند پائولو کوئلیو در آثار خود ندای درون و موضوع افسانه شخصی را مهم ترین مساله زندگی بر می شمارد تا جایی که این مساله را از شناخت خداوند عز و جل هم مهم تر بر می شمارد!
بنابراین باید نسبت به وجود هیجانات در جوانان و نوجوانان اهتمام جدی داشته و این مساله را در تبلیغ و تربیت دینی مود توجه ویزه قرار داد تا بتوانیم به نتایج مطلوب تری دست یابیم.
انتهای پیام
منبع: پایگاه تخصصی نقد عرفان های کاذب