فرقه ها بنیان خانواده را سست می‌کنند

فرقه ها
0

بازدیدها: 1

پس از انقلاب دشمنان ایران اسلامی برنامه های مختلفی برای از بین بردن نظام چیدند یا طرح ریزی کردند. از جمله برنامه های این فرقه ها، سست کردن بنیان خانواده و ارزش های موجود در بین خانواده ها است.

دشمنان انقلاب با حمایت و برنامه‌ریزی برای فرقه ها و رهبران منحرف فکری سعی در سست کردن بنیان خانواده دارند تا از این طریق آرمانهای جامعه انقلابی را از بین ببرند.

خانواده یکی از مهمترین ارکان جامعه است. در ایران اسلامی نیز خانواده جایگاهی بسیار پر اهمیت دارد. ابتدا در تشکیل خانواده، فرد با مشورت بزرگترهای خانواده که بهترین افراد برای مشورت گرفتن هستند، همسر خود را انتخاب می‌کنند. همسری که با نامزد خود تفاهم در بسیاری از امور دارد. سپس تولد فرزندان و تربیت آنان طبق آموزه های دینی و ملی نقطه مهم یک خانواده ایده آل در ایران بوده و هست.

امام خمینی (رحمة الله علیه) نیز با تکیه بر این خانواده ها و فرزندان تربیت شده در این مکتب توانست در سال ۵۷ بر دیکتاتوری شاهنشاهی چیره شده و بنیان انقلاب اسلامی را بنا نهد. امام خمینی در جواب یک مامور ساواک از ایشان پرسید پس یاران شما کجا هستند؟ این جمله تاریخی را فرمودند: «یاران من در گهواره های مادرانشان هستند.» نگاه امام به فرزند های تربیت شده در جامعه کوچک اسلامی یعنی خانواده ها در آن زمان بود.

پس از انقلاب دشمنان ایران اسلامی برنامه‌های مختلفی برای از بین بردن نظام چیدند یا طرح ریزی کردند. از جمله برنامه‌ها سست کردن بنیان خانواده و ارزش های موجود در بین خانواده‌ها است. به طوری که خیلی از مسائل مثل عدم مشورت با پدر و مادر بی احترامی به بزرگتر ها ترک کردن خانه و…از نتایج آن است.

نفی خانواده در فرقه های انحرافی

فرقه ها و رهبران مکتب های انحرافی بهترین سرباز برای پیاده سازی این تفکرات است. ما در بیان رهبران فرقه ها به عینه می بینیم که خانواده را نفی می کنند و مردم را دعوت به واگذاری بچه ها به کمون می کنند. «در خانواده جهانی برای بچه دار شدن به جای ازدواج رسمی تلقیح مصنوعی جایگزین می شود و اصولاً بچه ها به کمون «خانواده همگانی» تعلق دارند، نه به پدر و مادرها. آنها اگر عاشق فرزندان خود هستند فقط حق دارند تا آخر هفته را با فرزندان خود بگذرانند.» وی در جای دیگر می‌گوید: «ما باید این اندیشه که کهنه را از سرمان بیرون کنیم که می‌گوید: من پدر هستم. ما باید این اندیشه را خلق کنیم که من، بهترین فرزند را انتخاب کرده‌ام… به این طریق، باید ارزشها را دگرگون کرد.

دیگر نباید نگران باشی که چه کسی اسپرم و چه کسی زهدان (رحم) خود را برای پرورش جنین در اختیار قرار می دهد.» جای تاسف بیشتر می‌شود که ده‌ها کتب این شخص که دارای انحرافات بسیاری است، ترجمه شده و با اجازه فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده و در بازار کتاب به راحتی می‌شود این کتاب‌ها را پیدا کرد.

مکتب های انحرافی عرفان حلقه، تفکر نوین و یوگا نیز به همین طریق عمل می‌کنند. در مواجهه با آسیب دیدگان عرفان حلقه از هم پاشیدگی خانواده‌ها پس از ورود به محفل و کلاس‌های این فرقه ها است. در این کلاس ها حدود شرعی رعایت نشده و حجاب زنان کنار گذاشته می‌شود و لمس بدن نامحرم صورت می‌گیرد. همه این مسائل نهایتاً به فرو رفتن جامعه مذهبی ایران و خانواده ها به منجلاب گمراهی است.

پی نوشت:
۱. آینده طلایی، اشو، ص ۹۹، ص ۱۰۰.
۲. همان، ص ۸۸.

انتهای پیام

منبع: ادیان نت