هدف فرقه های انحرافی در رسانه تخریب بنیان فکری جوانان است

0

بازدیدها: 4

هدف اصلی فرقه های انحرافی در رسانه، تخریب بنیان فکری جوانان است تا پایبندی به اسلام و تشیع را در آنها از بین ببرند و در مرحله دوم قصد جذب به فرقه خود را دارند. ابتدا اعتقادات و خط قرمزها را در افراد از بین می‌برند و سپس فرقه انحرافی خود را به آنها عرضه می‌کنند.

کارشناس حوزه فرق و ادیان در گفتگو با خبرنگار فاران گفت: فرقه های انحرافی تقریبا نسبت به ما در فضای رسانه بسیار جلوتر هستند. از زمانی که ما دغدغه رسانه را نداشتیم، آنها در رسانه‌ها فعال بودند. ما در حال حاضر فرقه‌های متعددی در فضای توییتر، فیسبوک و اینستاگرام داریم که فعال هستند. به عنوان مثال هشتگ احمدالحسن، مدعی یمانی هر ماه یکبار توسط حامیانش حتی در عرض چند ساعت در توییتر ترند می‌شود.

مصطفی جوادی نسب عنوان کرد: بهائیت نیز از صد سال گذشته در ایران نفوذ و رسانه داشته است. حتی در حال حاضر در داخل کشور برخی از فعالان رسانه‌ای گرایشات بهائی دارند.

وی افزود: برخی از سلبریتی‌ها مانند شبنم طلوعی، وقتی که از ایران خارج می‌شوند، مشخص می‌شود بهائی بوده‌اند که بعد از مهاجرت، بهائی بودن خود را عیان می‌کنند. برخی نیز که در اغتشاشات اخیر از کشور خارج شدند دارای رگه‌های ارتباطی با بهائیت هستند مانند برزو ارجمند.

هدف عمده فعالیت فرقه ها در رسانه

مدیر خبرگزاری اویس با اشاره هدف فعالیت فرق ضاله تصریح کرد: هدف اصلی فرقه‌ها تخریب بنیان فکری جوانان است تا پایبندی به اسلام و تشیع را در آنها از بین ببرند و در مرحله دوم قصد جذب به فرقه خود را دارند. ابتدا اعتقادات و خط قرمزها را در افراد از بین می‌برند و سپس فرقه انحرافی خود را به آنها عرضه می‌کنند.

جوادی نسب خاطرنشان کرد: جریانات انحرافی مانند زالو از هر بستری برای رشد خود استفاده می‌کنند. هر جا که مردم حضور دارند، فرقه‌های انحرافی نیز حضور دارند.

وی همچنین بیان کرد: فرقه‌های انحرافی قطعا از خارج بودجه می‌گیرند چرا که هیچ گربه‌ای محض رضای خدا موش نمی‌گیرد. وقتی یک کار به طور مداوم و روزانه انجام می‌شود و هر روز شکل کار و امکانات آنها بیشتر می‌شود یعنی از یک منبعی بودجه دریافت می‌کنند. افراد توابی که از فرقه جدا می‌شوند این مسئله را افشا می‌کنند که فرقه‌ها بودجه دریافت می‌کنند. 

جای خالی مرکزی برای رصد فعالیت فرقه‌ها

جوادی نسب نسبت فعالیت فرقه‌های انحرافی در پلتفرم‌های داخلی اظهار کرد: فرق ضاله در پیام‌رسان های داخلی نمی‌توانند به راحتی شبکه‌های اجتماعی خارجی فعالیت کنند. به همین دلیل در پوشش‌های مخالف مانند یک معلم فعالیت می‌کنند و در میان حرف‌های مثبت خود، یک شبهه نیز مطرح می‌کنند. البته در برخی رسانه‌ها مانند آپارات، تبلیغات وهابیت و احمدالحسن را می‌بینیم.

وی تشریح کرد: سه بستر جدی در رابطه با فعالیت فرقه‌های انحرافی در فضای مجازی وجود دارد. بر اساس فعالیت‌های فرقه‌ای، اینستاگرام رتبه اول را دارد، چرا که فضای عمومی‌تری دارد. کلاب هاوس و توییتر فضای نخبگانی تری هستند و در رده دوم قرار می‌گیرند. در گذشته فیسبوک رتبه اول را داشت.

مدیر خبرگزاری اویس گفت: باید دستگاه رصدی وجود داشته باشد تا فعالیت فرقه‌ها را بررسی کند. نکته مهم این است که در حال حاضر مرکز رصدی برای بررسی فرقه‌ها نداریم. هیچ نهادی در جمهوری اسلامی چیزی به نام مرکز رصد برای فرقه‌های انحرافی ندارد. هر اقدامی که بدون وجود مرکز رصد انجام دهیم، اقدامی ناشیانه است چرا که تا زمانی دیده‌بانی نکرده باشیم نمی‌توانیم موقعیت دشمن را مشخص کنیم. در چهار سال آینده با موج فراگیری از فرق انحرافی مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام