پروتستانیزم، نقشه راه یهودیان صهیونیست
بازدیدها: 7
همان طور که میدانید اساس باورهای پروتستانی این است که فرد مسیحی فقط در مقابل خدا مسؤول است و نه در برابر کلیسا. آنها کتاب مقدس را بر همین اساس تفسیر مینمایند.
مهمترین نکته در کار پروتستانها آن بود که برخلاف کاتولیکها،رباخواری را مجاز میدانستند. تساهل، تسامح و آزادی و عدم دخالت کلیسا در امور شخصی و زندگی دنیایی را بیش از همه مورد استفاده قرار دادند. در نهایت با رواج این گونه باور های غیر انسانی به نفع یهودیان تمام شد. یهودیانی که تنها گروه رباخوار در میان کشورهای مسیحی بودند. اغلب یهودیهای مسیحی شده همان کسانی هستند که به جنبش پروتستانیزم در اروپا ملحق شدند.
نفوذ پروتستان در انگلیس
مصداق بارز این مطلب را میتوان در زمان پادشاهی هنری هشتم در انگلیس به راحتی مشاهده کرد. در سالهای ۱۵۰۹ میلادی باورهای پروتستانیزم بر جامعه انگلیس به شدت گسترش پیدا کرد و یهودیان به نفوذ بالایی در دربار پادشاهی هنری هشتم دست پیدا کردند. به دستور هنری هشتم کل کشور به زور و اجبار به آیین پروتستان پیوستند و مناطقی مانند ایرلند که محل تجمع مسیحیان کاتولیک بود را به طرز وحشیانه به خاک و خون کشید و مردم کشور ایرلند هنوز هم با پادشاهی انگلستان سر ناسازگاری دارند.
فرزند هنری هشتم الیزابت به عنوان یک پروتستانی تمامعیار در دامن یهودیان پرورش یافت. سرآغاز استعمارگری انگلیس در زمان پادشاهی او بود و زرسالاران یهودی به خوبی از طریق مستعمرات انگلیس به ثروتاندوزیهای کلان مشغول شدند. در این زمان دو سوم و شاید سه چهارم مردم کاتولیک بودند. اکثر قضات و همه روحانیون کاتولیک بودند. آیین پروتستان محدود به بنادر جنوبی و شهرهای صنعتی بود و پروتستانها در لندن اکثریت داشتند.
رواج جنگ و خونریزی با گسترش تفکر پروتستانیزم
بنابراین دوران الیزابت دوم را میتوان دوره تثبیت پروتستانیسم دانست. در اواخر دوران زمامداری الیزابت، نگرش نوینی در کلیسای انگلستان پدید آمد. برخی از رهبران جدید آن نظام مذهبی عصر الیزابت را تنها به عنوان شکلی پذیرفته شده از پروتستانیزم و بلکه مطلوب ترین شکل آن میدانستند. با گسترش تفکرات پروتستانی در انگلیس نهتنها جنگ های داخلی در انگلیس بیشتر شد بلکه جنگ و خونریزی های انگلیس با کشورهای اروپایی مانند اسپانیا افزایش یافت. صدها مصداق و شواهد تاریخی در این رابطه وجود دارد.
بنابراین، پروتستانیزم جریانی بود که به اسم اصلاح در مسیحیت و مخالفت و دشمنی با آن، راه را برای مطامع یهودیان باز کرد. به خصوص با مفهوم آزادی، زمینه بروز فراماسونری را نیز فراهم کرد. امروز با نگاه به تاریخ کشورهای اروپایی به خوبی میتوان فهمید که رابطه مسیحیان تبشیری با یهودیان صهیونیستی از کجا نشأت می گیرد و علت پیدایش جریان پروتستانیسم در اروپا با چه هدف و انگیزه ای بوده است.
انتهای پیام
منبع: رهپویان هدایت