بازدیدها: 8
با توجه به اینکه دین خانوادگی اشو، مذهب جین بوده و این مذهب بر فقر و عزلت و کناره گیری از دنیا و نعمت های آن تاکید می کند لذا اشو بدون بررسی و دقت، بیان می کند که دیگر ادیان می خواهند انسان را به فقر و بی اعتنایی نسبت به مال و ثروت بکشانند.
به گزارش فاران نیوز، اشو می گوید: بیشتر مذاهب دست به دست هم داده اند تا جایی که می توانند انسان را به فقر بکشانند. آنها شدیدا پول را محکوم و فقر را ستایش کرده اند و تا آنجا که به من مربوط است آنها بزرگترین جنایتکارانی هستند که دنیا به خود دیده است.
در حالی که اسلام به عنوان دومین دین پرطرفدار جهان با فقر و نداری میانه خوبی ندارد، و پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله و سلم) می فرمایند:« نزدیک است که فقر به کفر بینجامد». روایات فراوانی درگشایش برای خانواده و از طرفی عدم دلبستگیوجود دارد که این مقال مجال پرداختن به آن را نمی دهد.
امام علی(علیه السلام) طریقت خود را در مورد دارایی های ظاهری میانه روی و سنّت خود را رشد می داند، خود ایشان از جمله کسانی است که در آباد کردن مزارع و نخلستان ها و ایجاد چاه های آب پیش قدم بوده است. مولا علی(علیه السلام) به حفر قنات و چاه می پرداختند و هنوز از چاه بیرون نیامده به اطرافیانشان می گفتند قلم کاغذ بیاورید می خواهم آنرا برای استفاده عموم وقف کنم.
ضمنا در آیات قرآن نیز قدرت و ثروت عده ای از انبیاء همانند یوسف(ع)، داود(ع)، سلیمان(ع) و…مطرح است و این دارایی مانع از آن نشده که ایشان به عنوان الگوهای انسانی مطرح گردند.
نکته بارز و قابل توجه اینست که ادیان الهی به انسان ها این هشدار را می دهد که مال و ثروت اصالت ندارد و نباید تمام همّ انسان در دنیا برای کسب ثروت بیشتر باشد.
انتهای پیام
منبع: پایگاه تخصصی نقد عرفان های کاذب