بازدیدها: 3
امروزه شبه معنویتهای نوپدید از حس تنهایی، حس عدم موفقیت و خوشبختی در زندگی و خلأ معنویت سوءاستفاده کرده و سعی دارند با تحریک احساسات مردم دارو نماها را بجای دارو به مردم عرضه کنند.
به گزارش فاران نیوز، امروزه شبه معنویت های نوپدید از حس تنهایی، حس عدم موفقیت و خوشبختی در زندگی و خلأ معنویت سوءاستفاده کرده و سعی دارند با تحریک احساسات مردم دارو نماها را بجای دارو به مردم عرضه کنند. این خلأهایی که مرور شد نیاز به اصلاح تفکر و عقاید یک انسان دارد و ناشی از اعتقاد نادرست است اما شبه معنویتها انحراف در این اعتقادات را در بستر فضاهای احساساتی ارائه میدهند از این رو افراد زیادی را تحت تاثیر خود قرار میدهند.
اومانیسم یا انسانمحوری که آن را در عقبه معرفتشناسی علوم انسانی و بسیاری از فیلم و سریالها میبینیم یکی از حربهها و عقبههای تئوریک این شبهمعنویتها است. آنها دلیل آمدن انسان به این دنیا، که در این مدت کوتاه زندگی، برای امتحان الهی و جمعآوری زاد و توشه اخروی برای زندگی ابدی خود آمده است را به فراموشی سپردهاند. انسان و این دنیا را مقصد فرض کرده و روحیه خودخواهی و بی تفاوتی به جامعه و اومانیسم را ترویج میدهند.
انسان را در یک خود محوری و خودخواهی محض فرو میبرند. او وقتی بعد از چشم بهم زدنی عمرش را رو به پایان میبیند متوجه زمانی میشود که در تنهایی از دست داده است؛ شادی و خوشبختی را در دل سختیها و در کنار خانواده میتوانست داشته باشد و اولاد صالحی که میتوانست به عنوان زاد و توشه در دنیا باقی بگذارد؛ ولی همه اینها را با اهداف دنیوی، خود محوری، غفلت از آخرت و هدف زندگی از دست داده است. عمرشان بر باد میرود و تنها منافع شخصی و مالی این شبه معنویتها را تامین میکنند.
مهدی قیاسی کارگرمقدم
انتهای پیام