جشنواره ملی «بهائیت، محفل خیانت» به کار خود پایان می‌دهد

جشنواره ای که صدای آمریکا را درآورد

بهائیت، محفل خیانت
0

بازدیدها: 4

دومین دوره جشنواره مقدس نما به عنوان «بهائیت، محفل خیانت» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.

موسسه فرق و ادیان زاهدان به عنوان دیده بان فعالیت‌های فرق انحرافی برای نخستین بار در سال ۱۳۹۹ درصدد آگاهی بخشی به جامعه از طریق هنر به عنوان ابزاری روزآمد و تاثیرگذار بر آمد و اقدام به برگزاری جشنواره ملی هنرهای گرافیکی مقدس نما با محوریت انجمن حجتیه نمود.

دومین جشنواره ملی هنرهای گرافیکی مقدس نما نیز یکم مهرماه امسال با رونمایی از پوستر «بهائیت محفل خیانت» آغاز به کار کرد و در دو بخش طراحی پوستر و کاریکاتور فراخوان داد.

اینک جشنواره با داوری آثار هنرمندان به سرانجام رسید. در آیین اختتامیه که در شهرستان کرج با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان، متبریان از بهائیت و فعالان فرهنگی برگزار می‌شود از برندگان تجلیل خواهد شد.

این جشنواره تلاش کرد تا با استفاده از ظرفیت های موجود در عرصه های هنری و گرافیکی در سطح ملی و بین‌المللی اقشار مختلف جامعه در هر صنف و گروهی را در مقابل تفکرات فرقه ضاله بهائیت آگاه نماید. تا با استمداد از هنر و به میزان توان خود بر شناخت عموم جامعه نسبت به تفکرات این فرقه انحرافی بیافزاید.

اهداف

معرفی اسلام ناب محمدی در تقابل با تفکرات انحرافی فرقه ضاله بهائیت استفاده از قالبهای هنری در معرفی چهره حقیقی و خطرهای فرقه های ضاله بهائیت
پاسخ هنری به شبهات و حجم های فرق ضاله و ادیان انحرافی
تعظیم و پاسداشت توصیه های امام خمینی در منشور روحانیت پیرامون مقدس نمایان
معرفی فرقه‌ی ضاله بهائیت به عنوان معاند و دشمن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
معرفی اسرائیلی‌ها به عنوان حامی فرقه ضاله بهائیت و همکاری آنها ضد منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

محورها

بهائیت و پیوند با اسرائیل
بهائیت و کمک به تحریم ایران
بهائیت و کشتار ایرانیان
بهائیت و رژیم پهلوی
بهائیت و کشف حجاب رضاخانی

برنامه های جانبی

گفتگوی زنده با کارشناسان و فعالان عرصه فرقه بهائیت

در سلسله نشست های اینستاگرامی که از طریق صفحه مقدس نما به صورت زنده پخش شد «پیشینه شناسی فرقه های انحرافی» در گفتگو با دکتر یعقوب توکلی پژوهشگر و کارشناس حوزه تاریخ معاصر، «سیر ادعاها در بهائیت» در گفتگو با حجت‌الاسلام عبدالقادر همایون مدرس و پژوهشگر فرق و ادیان، «خشونت تشکیلات بهائیت علیه زنان» در گفتگو با خانم مهناز رئوفی، رهیافته از فرقه بهائیت، «واکاوی نقش های بیت العدل در سال جاری» در گفتگو با حسن ارشاد نویسنده و پژوهشگر عرصه مهدویت و مدعیان (بابیت و بهائیت) مورد بررسی قرار گرفت.

ورکشاپی که صدای آمریکا را درآورد

ورکشاپ تخصصی طراحی پوستر بهائیت محفل خیانت ذیل بخش پوستر دومین جشنواره ملی تجسمی مقدس نما با همکاری نهضت پوستر انقلاب و مجمع طراحان انقلاب اسلامی (بیت) در شیراز برگزار شد.

جمعی از هنرمندان سراسر کشور بر اساس رزومه های ارسالی خود به دبیرخانه جشنواره را برای شرکت در این کارگاه دعوت شدند. آنها تحت نظر اساتیدی چون حجت‌الاسلام علیرضا روزبهانی مدیر کارگروه بهائیت، قطب تعمیق ایمان دفتر تبلیغات اسلامی، سید محمدرضا میری، سید مهدی حسینی و محمدرضا دوست محمدی ایده‌پردازی کردند.

این برنامه واکنش‌های فراوانی از سوی بهاییان و حامیان آنها در برداشت. به طوری که صدای آمریکا (voa فارسی) نوشت: جشنواره ها و کارگاه های حکومتی در ایران علیه بهائیان نفرت پراکنی می کنند.

افزون بر صدای آمریکا، «بهاییان در آینه مطبوعات»، «خبرگزاری هرانا»، «IGP رسانه ایرانیان کانادا»، «ایران وایر» و «سایت اقلیت‌های دینی ایران» عجولانه و هماهنگ به این موضوع پرداختند. آن‌ها ناخواسته به رسانه ای شدن جشنواره بهائیت محفل خیانت در سطح جهان کمک شایانی نمودند.

انتشار مطالبی با عناوین نفرت پراکنی علیه بهائیان، جشنواره ها و کارگاه های حکومتی علیه بهاییان ایران و …همچنین اتهاماتی علیه جمهوری اسلامی ایران در شبکه های اجتماعی اینستاگرام فیسبوک تلگرام به خوبی نشان داد که رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی تا چه حد از بررسی و نقد این فرقه آن هم با استفاده از هنر و وحشت دارند و از آن هراسان هستند.

واکنش های اینچنینی از سوی حامیان فرقه جاسوس پرور بهائیت که روزی محفل سرگرمی حکومت پهلوی بودند، برگزارکنندگان جشنواره را در درست بودن شیوه و روش مقابله با افکار پوچ این فرقه در ادامه راه مصمم تر کرده است.

لازم به ذکر است، جشنواره ملی بهائیت محفل خیانت از سوی موسسه فرق و ادیان زاهدان (مفاز) با همکاری قطب های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی و معاونت فضای مجازی هنر و رسانه این دفتر و جمعی از موسسات فعال در زمینه فرق انحرافی برگزار شد.

مختصری درباره بهائیت

بنیانگذار فرقه بهائیت یا رهبر بهائیان (حسینعلی بهاء) در کتابهایش بارها ادعای نبوت کرده و خود را پیامبر خدا خوانده است. عباس افندی فرزند بها، محمدعلی باب را در ردیف پیامبرانی چون حضرت ابراهیم، حضرت موسی، حضرت عیسی و حضرت محمد (ص) می داند. که همگی دارای معجزاتی بودند. سپس علی محمد باب را مبشر ظهور پدرش حسینعلی بهاء و پدرش را نیز در زمره آنها و بلکه برتر از همه آنها معرفی کرده است. در اصول دیگر مانند امامت و معاد هم عقاید انحرافی دارند.

شواهد تاریخی نشان می دهد که پیش از دوره مشروطه دو قدرت وجود داشت. یکی شاه که دربار و دولت را اداره می‌کرد و دیگری مراجع و روحانیون که ملت را رهبری می کردند. در دوره ناصرالدین شاه و فتحعلی شاه و محمد شاه دولت‌های بیگانه توانستند بر ایران مسلط شوند. اما ملت و رهبری روحانی و در برابر خواست آنها ایستادگی کرد.

برای شکستن این مقاومت لازم بود که این ارتباط شکسته شود. برای همین استعمار شروع به تفرقه افکنی کرده و با استفاده از زمینه‌های داخلی به ایجاد فرقه های منحرف مذهبی پرداخت. از آنجا که مردم از کشمکش خسته شده بودند و دنبال یک ناجی می‌گشتند و چون وعده اتصال به امام زمان (عج) را می‌دادند، به همین دلیل برخی از مردم به شیخیه و برخی به سید علی محمد باب گرویدند.

سابقه بهائیت نشان می‌دهد این‌ها ستایشگر و فرمانبر دولت‌های استکباری بودند. از تزار روس و امپراتوری انگلیس تا روسای آمریکا و امروز اسرائیل غاصب همه پشت سر و بهائیت بودند که خود نماد ظلم و استکبار بوده و هستند.

انتهای پیام

منبع: مفاز