بازدیدها: 10
رویا و خواب هیچ چیزی را اثبات نمی نماید. یکی از حیله های جذب افراد در فرقه ها، رویا و خواب می باشد.
به گزارش فاران نیوز، احمدالحسن مدعی دروغین یمانیت، خواب را به عنوان یکی از شهادت های پروردگار بر خود دانسته و آن را حجت قطعی برای اثبات خویش معرفی کرده است. در فرقه بهاییت نیز برخی از طرفداران این فرقه توسط رؤیا به آن جذب شدند.
خواب و رؤیا یکی از ترفندهای شیطانی برای جذب در فرقه های ضاله می باشد. از آن جا که دو نوع رویای کاذبه (اضغاث احلام) و رویای صادقه وجود دارد، تفکیک این دو از هم، کار آسانی نیست. همچنین تنها افرادی که عنایت خداوند شامل حال آنها شود می توانند تعبیر خواب صحیح انجام دهند.
احمدالحسن مدعی دروغین یمانیت، خواب را به عنوان یکی از شهادت های پروردگار بر خود دانسته و آن را حجت قطعی برای اثبات خویش معرفی کرده است.(۱) به عبارتی هر کس او را در خواب ببیند، نشانه برحق بودن اوست. علاوه بر این، وی اولین آشنایی خود با حضرت مهدی (عج) را در قالب خواب تعریف می نماید.
افراد بسباری با رویا، به مدعی دروغین یمانیت، احمدالحسن ایمان آورده اند. اصولا یکی از راه های ایمان به احمدالحسن را رویا دیدن بیان می کنند. فرد در مواجهه با این فرقه تشویق می شود به چله یا سه روز، روزه گرفتن و خواندن دعاهایی و بعد از آن ادعا می کنند اهل بیت (ع) را در خواب خواهند دید که این مدعی دروغین را تایید می کنند!
رویا از دلایل ایمان به فرقه ها
در فرقه بهائیت نیز بعضی طرفداران این فرقه توسط رؤیا به آن روی آوردهاند. طاهره قرة العین از افراد مشهور در این فرقه می باشد که علت ایمان او به باب را رؤیا می دانند.
بهائیان اعتقاد دارند که وی از طریق رؤیای صادقه به علی محمد باب ایمان آورده است. در این راستا، ملا علی بسطامی در عراق به دیدار قرة العین می رود. وی تفسیر سوره یوسف یا قیوم الاسماء را به طاهره می دهد. طاهره یکی از جملاتی که در رویا دیده بود را در آن کتاب می بیند و لذا به باب، ایمان می آورد. از میان ۱۸ حروف حی که به عنوان ۱۸ مؤمن اولیه به باب بودند، ۱۷ نفر آنها از طریق خواب به باب ایمان آوردند.(۲)
آن چه که واضح است، حجیت کلام معصوم در بیداری است و خواب هیچ چیزی از دین را طبق روایات به اثبات نمی رساند. نکته قابل توجه این که، تاکنون هیچ پیامبر و جانشینی از جانب خدا بهواسطه خواب و رؤیا به مردم معرفی نشده است. حتی رسالت هیچ وصی و پیامبری در خواب به او اعطا نشده و این از دلایل کذب بودن جریان احمدالحسن است.
پی نوشت:
۱. الجواب المنیر، ج ۱، ص ۷.
۲. حضرت باب، نصرت الله محمدحسینی، ۳۴۲.
انتهای پیام
منبع: ادیان نت