حفظ پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و جعل زرتشتیان

0

بازدیدها: 1

 

برخی می‌گویند پس از پیروزی انقلاب، عده‌ای خواستند که پرچم سه‌رنگ ایران را تغییر بدهند، اما موبد زرتشتی، رستم شهزادی در مجلس خبرگان قانون اساسی، یک تنه در برابر آنان ایستاد و حفظ پرچم سه رنگ را به تصویب رساند.

به گزارش فاران نیوز، پیچ اینستاگرام یکی از خبرگزاری های زرتشتیان به نام اَمرداد نیوز مدعی شده اند بعد از انقلاب ۵۷ در مجلس قانون‌اساسی، موبد شهزادی، روحانی برجسته زرتشتی به تنهایی از پرچم ۳ رنگ ایران دفاع کرده و‌ باعث شده رنگ پرچم تغییر نکند.

پرچم سه رنگ

پاسخ این است که بله، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، عده‌ای خواستند که رنگ پرچم ایران را تغییر دهند.

اینکه پس از انقلاب اسلامی، یک موبد زرتشتی توانست عضو مجلس خبرگان قانون اساسی شود، خود نشانگر احترام انقلاب اسلامی به ادیان و مذاهب گوناگون است.

شهید حجت الاسلام «سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد»، بیش از همه برای حفظ پرچم سه‌رنگ کوشش کردند. اگر شرح مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی را بخوانیم درخواهیم یافت که حفظ پرچم سه رنگ، مدیون تلاش‌های ایشان است.

پس از اظهارات شهید هاشمی‌نژاد، موبد شهزادی با بیان یک ادعای نادرست گفتند: رنگ سبز پرچم نشانۀ امام حسن مجتبی (علیه السلام) است چون همیشه لباس سبز به تن داشتند. رنگ سرخ نشانه‌ی امام حسین (علیه السلام) است چون ایشان همیشه لباس سرخ به تن داشتند (!) و رنگ سفید هم نماد حضرت ابوالفضل العباس است که همیشه رخت سفید به تن داشتند.

البته که اظهارات موبد شهزادی، تأثیری در رأی نمایندگان نداشت، هم از این بابت که نادرستی اظهارات موبد شهزادی روشن بود و هم از این بابت، که شهید هاشمی نژاد، با بیانات علمی و عقلانی، همه نمایندگان را برای حفظ پرچم سه‌رنگ قانع کرده بودند.

برای مشاهده فیلم رای گیری اصل بیست و چهارم قانون اساسی در مورد تغییر رنگ پرچم، کلیک کنید.

در این جلسه که تقریبا اکثر اعضا مخالف تغییر رنگ پرچم بودند، روحانی زرتشتی هیچ سخنی نمی‌گوید و ادامه بحث به جلسه بعد کشیده می شود. در جلسه بعد که تصویب می‌شود رنگ پرچم تغییر نکند، موبد شهزادی حرف می‌زند.

لذا مشخص است از همان ابتدا و قبل از شهزادی اکثریت مخالف تغییر رنگ پرچم بودند.

البته در جلسه بعد هم باز شهید هاشمی نژاد در ابتدا سخن میگوید و باعث تصویب این طرح میشه (روحانی زرتشتی بعد از شهید هاشمی بوده است).

انتهای پیام

منبع: گروه پژوهشی آرتا