بازدیدها: ۴
انس حقانی رهبر شبکه حقانی طالبان پلتفرم ایلان ماسک را به دلیل سیاستهای آزادی بیان آن ترجیح میدهد.
به گزارش فاران نیوز، انس حقانی رهبر شبکه حقانی طالبان ضمن ورود به جنگ رسانههای اجتماعی بین توییتر و اپلیکیشن جدید تردز اینستاگرام گفت که پلتفرم ایلان ماسک را به دلیل سیاستهای آزادی بیان آن ترجیح میدهد.
حقانی روز دوشنبه در توییتی نوشت: «تویتر دو مزیت مهم نسبت به دیگر پلتفرمهای رسانههای اجتماعی دارد. اولین امتیاز آزادی بیان است. امتیاز دوم ماهیت عمومی و اعتبار توییتر است. توییتر مانند متا سیاست غیرقابل تحملی ندارد. پلتفرمهای دیگر نمیتوانند جایگزین آن شوند.»
مارک زاکربرگ، مدیر عامل متا که تردز زیر مجموعه آن است اخیرا گفت که بیش از ۳۰ میلیون کاربر در ۲۴ ساعت اول رونمایی از پلتفرم تردز ثبتنام کردهاند و تا روز دوشنبه این تعداد از ۱۰۰ میلیون فراتر رفته است.
تردز در مراحل ابتدایی خود است اما از نظر بسیاری به عنوان جایگزینی برای توییتر آمده است. از سال گذشته که ماسک شرکت توییتر را خرید، به طرق مختلف از جمله اشتراکهای پولی و حسابهای تأیید شده برای همه تغییراتی در آن ایجاد کرد.
برخی از تردز به دلیل آنچه که ادعا میکنند پستها به دلیل دستورالعملهای پلتفرم حذف میشوند، بدگویی کردهاند.
توییت رهبر شبکه حقانی طالبان با واکنش کاربران توییتر مواجه شد؛ آنها رئیس شبکه حقانی را به ریاکاری در مورد آزادی بیان متهم کردند و گفتند در زمانی که سخن از حقوق زنان و دختران در افغانستان است آزادی بیان کجا قرار دارد؟
از نظر «مرکز ملی مبارزه با تروریسم ایالات متحده» شبکه حقانی با هدف بلندمدت به دنبال ایجاد یک امارت اسلامی مستقل در افغانستان است. این مرکز گفت: شبکه حقانی یک سازمان تروریستی خارجی سنی است که در ابتدا در اواخر دهه ۱۹۸۰ در افغانستان شکل گرفت و هنوز هم قدرت زیادی دارد.
بر اساس آمار منتشر شده گمان میرود که ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ عضو شبکه حقانی پس از سال ۲۰۰۱ به پاکستان نقل مکان کردند. آنها احتمالاً تا آگوست ۲۰۲۱ یعنی زمان خروج آمریکا از افغانستان در آنجا ماندند.
این شبکه در سپتامبر ۲۰۱۲ به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی شده و به غیر از انس حقانی، افراد دیگری که به عنوان رهبران کلیدی شناخته شدهاند عبارتند از خلیل الرحمن حقانی، سراج الدین حقانی، یحیی حقانی و محمد عمر زدران.
انتهای پیام
منبع: سیاق