شادی مولوی عبدالحمید از سقوط دمشق؛ همسویی با اسرائیل یا دلسوزی برای مردم سوریه؟

بررسی بیانیه عبدالحمید پیرو اوضاع دمشق و سوریه در تاریخ 18 اذر

2

بازدیدها: 87

تحلیل انتقادی سخنان مولوی عبدالحمید: سخنان مولوی عبدالحمید در خصوص سقوط حکومت بشار اسد، ابهامات و سوالات جدی را مطرح می‌کند که نیازمند پاسخگویی شفاف از سوی ایشان است. در حالی که رهبر معظم انقلاب پیشتر نسبت به توطئه‌های غرب برای ساقط کردن حکومت سوریه و وعده‌های فریبنده‌ی آنها هشدار داده بودند، ابراز خوشحالی مولوی عبدالحمید از این اتفاق، جای تأمل دارد.

1. همسویی با اهداف اسرائیل: اسرائیل سال‌ها به دنبال تضعیف محور مقاومت و ساقط کردن حکومت بشار اسد بود. آیا ابراز خوشحالی از سقوط دمشق به معنای همسویی با اهداف رژیم صهیونیستی نیست؟ آیا این سخنان آب به آسیاب دشمن ریختن و تضعیف جبهه مقاومت محسوب نمی‌شود؟

2. استاندارد دوگانه در مورد حکومت‌های عربی: مولوی عبدالحمید حکومت بشار اسد را دیکتاتور می‌خواند، اما در مورد سایر حکومت‌های عربی که آنها نیز انتخابات آزاد ندارند و با مشکلات اقتصادی مواجه‌اند، سکوت می‌کند. چرا این نسخه فقط برای سوریه پیچیده می‌شود؟ آیا این استاندارد دوگانه به معنای انجام سفارش و حمایت از یک جریان خاص نیست؟ سوریه به دلیل حمایت از محور مقاومت و عدم عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سالیان زیادی مورد غضب رژیم صهیونیستی و حامیانش بود. آیا نقد مولوی عبدالحمید متوجه همین موضوع است؟

3. رویای آزادی با شمشیر تروریست: مولوی عبدالحمید در اطلاعیه‌ی خود در تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۳، سقوط حکومت بشار اسد را از “آرزوها و مطالبات دیرینه‌ی مردم سوریه” عنوان کرده و با بیان اینکه “ما با خوشحالی مردم سوریه خوشحالیم”، ابراز امیدواری کرده است که با تغییر شرایط در این کشور، مردم سوریه به “آرامش و آسایش” برسند. این سخنان در حالی بیان می‌شود که شاهد سلطه گروه‌های تکفیری بر سوریه هستیم. آیا گروه‌های تکفیری با سابقه‌ی خشونت، افراط‌گرایی و کشتار مردم بی‌گناه، می‌توانند دموکراسی و آزادی را برای سوریه به ارمغان بیاورند؟ ابراز امیدواری برای آرامش و آسایش مردم سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد در حالی که گروه‌های تکفیری در این کشور فعال هستند، بسیار سؤال‌برانگیز است. آیا این سخنان به معنای حمایت ضمنی از این گروه‌ها نیست؟

4. نادیده گرفتن حمایت‌های ایران: مولوی عبدالحمید از کسانی که از حکومت بشار اسد حمایت می‌کردند انتقاد می‌کند. با توجه به حمایت‌های ایران از سوریه، آیا منظور ایشان، ایران و محور مقاومت است؟ این در حالی است که ایران همواره حامی مردم سوریه بوده و در مبارزه با تروریسم در این کشور نقش مهمی ایفا کرده است.

سخنان مولوی عبدالحمید به جای دلسوزی برای مردم سوریه، بیشتر شبیه به خوشحالی از پیروزی دشمنان محور مقاومت و تضعیف این جبهه است. ایشان باید به این سوالات پاسخ دهند و موضع خود را در مورد حمایت از مقاومت و مبارزه با اسرائیل به صورت شفاف اعلام کنند.

گروه تحریریه فاران نیوز

انتهای پیام

 

بیشتر بخوانید:

سفر عبدالحمید به ترکیه برای گرفتن دستور کار جدید از کارفرمایان

آیا مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی از مبانی شرعی اهل سنت عدول کرده یا از آن بی خبر است؟