بازدیدها: 2
به مناسبت ۹ دی؛ روز پایان فتنه ۸۸ که با راهپیمایی میلیونی مردم در سراسر کشور همراه بود، نقش فرقه ضاله بهائیت را بازخوانی میکنیم.
روز ۶ دی ۱۳۸۸ مصادف با عاشورای حسینی، در حالی که ملت ایران مشغول عزاداری بودند، ناگهان اغتشاشگران و فتنهجویان با حمایت شبکههای مخفی و آشکار، دست به اغتشاش زده و ضمن بیحرمتی به عزاداری حسینی، بنای ناامنی گذاشتند. در میان اسناد فتنه ۸۸، رد پای فرقه بهائیت در کنار دیگر معاندان و دشمنان ملت ایران در وقایع آن سال به چشم میخورد. اعترافات اعضای بهائیت هم به خوبی بیانگر نقشآفرینی این فرقه در اغتشاشات دیماه ۸۸ و قبل از آن است.
آنچه در ادامه میخوانید برگی از اعترافات آرتین غضنفری، از اعضای فرقه بهائیت است که در جلد اول مجموعه «اعترافات فتنه ۸۸» که توسط موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده آمده است.
این عضو فرقه بهائیت در پاسخ به سوالی درباره علت و انگیزهٔ ورودش در مسائل سیاسی در این دوره از انتخابات، اینگونه پاسخ میدهد: «در دورههای گذشته من در انتخابات شرکت نکرده بودم و فکر میکردیم شرکت در انتخابات و رأی دادن طبق باورهای ما یعنی دخالت در امور سیاسی و صحیح نیست. تا اینکه در حدود ۲ سال پیش در زمان انتخابات، فکر میکنم مجلس بود که خادمین وقت گفتند نامهای از طرف بیتالعدل آمده و در آن گفته شده که بهائیها در ایران میتوانند مثل سایر کشورها در انتخابات شرکت کنند و منعی ندارد.»
همچنین آرتین غضنفری در پاسخ به سوالی دربارهٔ نحوه مطلع شدن از محلهای تجمع و اغتشاش میگوید: «از طریق sms که برای موبایل من آمد، نوشته شده بود که در روز عاشورا تجمعی قرار هست برگزار شود. بعضی خبرها هم که از طریق ماهواره پخش میشود و هروقت جایی بودیم که در آنجا ماهواره داشتند، از آن طریق میشنیدیم.»
این عضو تشکیلات بهائی در پاسخ به این سوال که «آیا اگر بیتالعدل دستور نمیداد، باز هم شما در مسائل سیاسی دخالت میکردید؟» جواب میدهد: «اگر آن نامه نمیآمد، فکر میکنم مثل گذشته در انتخابات شرکت نمیکردم.»
نکته قابل تامل دربارهٔ ورود تشکیلاتی فرقه بهائیت در انتخابات و حوادث سال ۸۸ این است که این نامه از بیتالعدل خطاب به همه بهائیان ایران آمده بود نه صرفاً اعضای تشکیلات! که این اختیار را دارند که در انتخابات شرکت کنند.
انتهای پیام