بازدیدها: 66
مطابق گفته طرفداران یوگا، «شیوا» الهه و خدای یوگا میباشد. به همین دلیل الهه هندو و شیوا عمدتا در حین انجام مدیتیشن یوگایی به تصویر کشیده میشود. جالب اینکه تعداد زیادی از منابع مکتوب یوگا فلسفه تعالیم یوگا پرستش شیوا عنوان کردهاند. یوگا همان پرستش شیوا خدای هندوان باستان است.
پیدایش یوگا یکی از مسائل پیچیده هندشناسی است. به نظر برخی یوگا قدمتی بیش از پنج هزار سال دارد. چند سال قبل خاورشناسان معتقد بودند یوگا وارث معنوی برهمنی و بازآورده سنت کهن آن است و اصولاً منشا یوگا را میتوان در سرودههای ریگ ودا در مفهوم کلمه «تاپاس» یعنی ریاضت یافت.
هنگام هجوم اقوام هند و اروپایی و انقراض تمدنهای شهرنشین دره سند پارهای از آداب و رسوم ریاضت که احتمال میرود وجه مشابهی با یوگا داشته باشد در قشرهای پایین اجتماع رسوخ یافت و یوگا یکی از ارکان اساسی معنویت هند و یکی از صفات شاخص آن گردید.
هنوز به خوبی روشن نشده است که فنون و آداب یوگا اولین بار به وسیله چه کسی به کار برده شده است. تاریخ پیدایش یوگا را کهن تر از زمان تدوین کتاب «یوگا سوترا» میدانند. تا آنجا که در اساطیر و افسانه ها این تعلیمات را به خدایان هندی نسبت میدهند. اما اتفاق آرای محققین بر این است که نخستین اثر حاوی مبانی مکتب یوگا رساله «یوگا سوترا» نوشته پاتانجلی حکیم و فیلسوف هندی است.
مطابق گفته طرفداران یوگا، «شیوا» الهه و خدای یوگا میباشد. به همین دلیل الهه هندو و شیوا عمدتا در حین انجام مدیتیشن یوگایی به تصویر کشیده میشود.
جالب اینکه تعداد زیادی از منابع مکتوب یوگا فلسفه تعالیم یوگا پرستش شیوا عنوان کردهاند. یوگا همان پرستش شیوا خدای هندوان باستان است.
متاسفانه یوگا آیین پرستش شیوا خداوند الهادی هندویان باستان است که در قالب اوراد و اذکار، وضعیت های بدنی، نرمش ها و سماع های مخصوص و… سازماندهی شده است.
نگاهی به کتاب مرجع شیطانپرستان یعنی «انجیل شیطانی the satanic bible» می تواند کمک زیادی به بررسی این ادعا نماید.
- در این کتاب نویسنده کتاب و رهبر سابق شیطان پرستان جهان anton szandor lavey، در مبحث نام های شیطانی نام «شیوا» الهه هندویان و «کالی» دختر شیوا و یکی دیگر از الهه های هندویان را در کنار نام های دیگر همچون «شیطان»، «لیلیث»، «ایشتار»، «ست» و سایر نامهای شیطانی ذکر نموده است.
آنچه که به نام یوگا و به عنوان ورزش فرحبخش و روحانی مورد تبلیغ و ترویج قرار می گیرد، چیزی نیست جز اوراد و اذکار حالات و نرمش ها و سماعهایی که به منظور پرستش خدای شیطانی یا هندویان باستان یعنی شیوا صورت میگیرد. فراگیران یوگا در کلاسهای خود می آموزند که با اوراد و اذکار و حالات بدنی خاص خود انرژی حیاتی را از الهه شیطانی شیوا طلب نمایند.
انتهای پیام
منبع: واحد تحقیقات رایانهای قائمیه اصفهان