بازدیدها: 0
اکنون گسترش وسیع آثار انگیزشی و موفقیت غربی در جای جای کشور و فضاهای متعدد کاملا نمایان است که برخی از آنها دارای آسیبهایی چون اومانیست و تکثرگرایی هستند و حوزه باید ورود جدی به این فضا داشته باشد.
به گزارش فاران نیوز، امروزه شاهد موجی از گرایش به کتب انگیزشی و موفقیت غربی در جامعه هستیم که جوانان و نوجوانان زیادی را به خود جذب کرده است.
امین دهقانی، دانشجوی دکتری رشته فلسفه (گرایش حکمت متعالیه)، دانشگاه فردوسی مشهد، در یادداشتی به لزوم پیوستن حوزه علمیه به این موج پرداخته و رویکردهایی پیشنهاد کرده است که خواندن آن خالی از لطف نیست. در ادامه این یادداشت را میخوانید.
از طرفی کمال مطلق خواه و بینهایتطلب بودن جوانان و از طرفی هم تغذیه این میل وافر توسط میلیون ها نسخه کتاب انگیزشی غربی (آثار اشخاصی همچون: ناپلئون هیل، ژوزف مورفی، برایان ترسی، جک کنفیلد، شاکتی گواین، راندا برن و …)، باید حوزه علمیه را به تامل و بررسی وادارد.
اکنون گسترش وسیع آثار انگیزشی و موفقیت غربی در جای جای کشور و فضاهای متعدد (مانند پیاده روها، متروها، ترمینال های اتوبوسی و هواپیمایی و …) به وضوح نمایان است. آثاری که تیراژهای میلیونی پیدا کرده اند.
این آثار در کنار برخی از نکات سودمند خود دارای رویکردهای آسیب زایی هم هستند (مانند اومانیست، تکثرگرایی، جایگزینی برخی آداب و بِدَع به جای شریعت و …).
حوزه ی علمیه می بایست در این حیطهی پرمخاطب ورودی جدی، حساب شده و دائمی داشته باشد. و بهمانند و برتر از نشر نسل نواندیش، یک انتشاراتی با گسترهی بالا، فعال نماید.
رویکرد آثار حوزه در این ساحت باید لحاظ کردن امور زیر باشد:
۱. ارضای بی نهایت طلبی فطری انسان ها
۲. ترسیم نگرش توحیدی (در هستی شناسی و انسان شناسی) به جای اومانیسم
۳. نشر روایات ابواب تعقل، نظم، دوراندیشی، مشورت، حسن ظن، فالنیکزدن، برنامه ریزی، استقامت و …
۴. تبیین اسرارالشریعه (امثال نماز و زکات و …) به جای مدیتیشن و یوگا
ضروری است که حوزه علمیه برای این عرصه کارگروه تشکیل دهد؛ از ایده و نظر تا عمل و چاپ و تولید … و این کارگروه باید دائمی باشد نه مقطعی.
انتهای پیام