آیا گاو و سنگ و چوب جای خود را به عرفان کاذب داده‌اند؟!

0

بازدیدها: 3

 

انسان ذاتاً به دنبال موجودی است که کمال مطلق و خیر محض باشد. اما در میان فرق و ادیانی که در سراسر دنیا وجود دارد گاهی در مصادیق اشتباه رخ می‌دهد و ماه، خورشید، میمون، جن و چوب و سنگ و… را می‌پرستد (البته متأسفانه این‌ها را هم بعضاً نماد موجود بالاتر می‌داند) این بدان معناست که مصداق پرستش بسیار مهم است و الا انسان فطرتاً دنبال کمال است.

 به گزارش فاران نیوز، در حقیقت اصل پرستش نیاز فطری است و به قول یونگ هرکسی که بعد از میان‌سالی به من مراجعه کرد و بیمار بود، علتش را در نبود دین‌داری او یافتم.

 حال یکی از آئین‌هایی که نقش مهمی در ایجاد انحراف در مسیر کمال‌گرایی و حقیقت‌جویی انسان به وجود آورده است آئین‌ها و فرق و عرفان های کاذب است که خاستگاه و جایگاه آن در هندوستان است.

 هندوستان ازجمله کشورهایی است که حتی در آن حیوانات مورد پرستش واقع می‌شوند. حیواناتی از قبیل؛ میمون، گاو، فیل، موش و… در میان مردم هند دارای احترام هستند. متأسفانه این قبیل کارها ناشی از جهل مقدسی است که بشریت امروز گرفتار آن شده است. 

 در آیه 138 سوره اعراف در این خصوص آمده است: «وَجَاوَزْنَا بِبَنِي إِسْرَائِيلَ الْبَحْرَ فَأَتَوْا عَلَىٰ قَوْمٍ يَعْكُفُونَ عَلَىٰ أَصْنَامٍ لَهُمْ قَالُوا يَا مُوسَى اجْعَلْ لَنَا إِلَٰهًا كَمَا لَهُمْ آلِهَةٌ قَالَ إِنَّكُمْ قَوْمٌ تَجْهَلُونَ؛[اعراف،138] و بنی اسرائیل را از دریا به ساحل رسانیدیم، پس به قومی که بر پرستش بتان خود متوقف بودند برخورده، گفتند: ای موسی برای ما خدایی مثل خدایانی که این بت‌پرستان راست مقرر کن. موسی گفت: شما سخت مردم نادانی هستید.

 در شیوه شیوع عرفان های کاذب نیز اگر نیک بنگریم بازهم نقش تفکرات هندوئیسم و تفکرات سنتی و غیر سنتی هندویی به‌وضوح نمایان است. تفکراتی مانند اوشو، سای بابا، یوگا و … که همگی داری انحراف بسیار است و به‌نوعی انسان را از گاو پرستی به خودپرستی، انسان و فرد پرستی و شهوت‌پرستی می‌رساند و رسماً از کمال او را دور می‌کند.

انتهای پیام

منبع: رهپویان هدایت