تزلزل کانون خانواده در شبه معنویت ها

0

بازدیدها: 8

فرقه ها و شبه عرفان ها در آموزه های خود خط‌کشی هایی دارند که به آن رنگ و بوی اعتقادی می دهند. در حقیقت این اعتقادات چیزی جز جعل قراردادی بی پشتوانه علمی و عقلایی نیست.

به گزارش فاران نیوز، در این بین یکی از اتفاقات مهم، پس از حضور فرد در دوره ها و عضویت در متد یک مدعی یا یک فرقه، ایجاد دگرگونی و عوض شدن اعتقادات و خلقیات است. یکی از نکات مهم این تغییر و تحول که برای افراد پیدا می شود در تغییر اندیشه و رفتار درباره خانواده و جامعه است و به مرور به تضاد با خانواده و در نهایت به تقابل با پدر و مادر و اعضای خانواده منجر می شود.

در سال های اخیر موارد بسیاری از درگیری های خانوادگی ثبت شده است که سرآغاز و منشا آن ایجاد یک تفکر دگراندیشانه و متفاوت است که نشات گرفته از آموزه های عرفان های کاذب و حضور در کلاس های اینچنینی است.

 

فرقه های خود‌ارتقایی و روانشناسی امروزی که رنگ و لعاب بیشتری دارند از این قاعده مستثنی نیستند و آنان نیز بخاطر اینکه از پیروان خود می خواهند بر اساس آموزه های لیدر گروه به بازخوانی گذشته بپردازند دیدی متضاد با پدر و مادر خود پیدا می کنند.

چون این نگرش های دست یافته در همایش ها، فضای مجازی، دوره ها و… در ظاهر به روزتر از دیدگاه سابق است این حس را ناخودآکاه بوجود می آورد که فرد حاضر در جلسات شبه معنوی بیشتر از پدر و مادر خود می فهمد و آنان با معنویت و سبک عبادات و … مدرن فاصله دارند.

اوشو در یکی از توصیه هایش رسما بیان می کند که به صدای پدر و مادر گوش ندهید و صدای پدر و مادر مزاحم است!

انتهای پیام

منبع: رهپویان هدایت